Rreth ALB AM

Kompania  ALB-AM sh.p.k  u themelua ne mars te vitit 1993. Qendra e Kompanise ndodhet ne Tirane ne rrugen Siri Kodra Blloku I Magazinave, ku e kryen aktivitetin e saj ne nje kompleks magazinash me siperfaqe te pergjithshme me shume se 5000 metra katror. Kompania ALB AM sh.p.k tregeton artikuj si Elektroshtepiake, Ushqime te ndryshme, Mobileri, Hidrosanitare dhe Elektrike me shumice dhe pakice. Sot kompania e ka shtrire aktivitetin ne te gjithe territorin Shqiptar me ane te sistemit te saj te shperndarjes.

Welcome to ALB AM

No front page content has been created yet.

Na Kontaktoni

Jemi te gatshem tju ndihmojme ne zgjedhjen e produkteve per shtepite dhe apartamentet tuaja.

Me ne nuk do zhgenjeheni, na kontaktoni per me shume informacion.

Kontakto

Zgjidhni cilesine me ALB - AM

Logo ALB AM shpk