Rreth Nesh

main-building-albam_0.jpgKompania  ALB-AM sh.p.k  u themelua ne mars te vitit 1993.Qendra e Kompanise ndodhet ne Tirane ne rrugen Siri Kodra Blloku I Magazinave, ku e kryen aktivitetin e saj ne nje kompleks magazinash me siperfaqe te pergjithshme me shume se 5000 metra katror. Kompania ALB AM sh.p.k  tregeton artikujt me shumice dhe pakice. Sot kompania e ka shtrire aktivitetin ne te gjithe territorin Shqiptar me ane te sistemit te saj te shperndarjes.

Fillimisht kompania u fokusua ne importin e produkteve ushqimore nga vendet e rajonit dhe nder vite e shtriu aktivitetin e saj importues ne vendet perendimore. Mallrat kryesore qe importon prej vitesh jane ato te perdorimit te perditshem.

Vitet e fundit ALB AM sh.p.k e ka zgjeruar aktivitetin e saj edhe ne fusha te tjera si te materialeve elektrike te markave me te njohura ne treg si ABB, ndricues austriake, paisje elektroshtepiake te markave me te njohura Gjermane, Italiane, Suedeze, Spanjolle, Finlandeze etj, paisje hidrosanitare nga vendet e rajonit por ne vecanti ato Italiane, rubineteri si ato Gjermane dhe Italiane si dhe pllaka spanjolle (Emigres).

Baza e suksesit  te kompanise eshte stafi I kualifikuar ne fushat perkatese, me njohuri qe I perditeson ne perputhje me te rejat e teknologjise dhe inovacionit sidomos ne paisjet elektroshtepiake qe ne tregetojme si Elektrolux, AEG, Zanussi, Siemens, Panasonic, Philips, Samsung, Hitachi, Gree, Bosch, Delonghi, Faber, Blanco, etj.